6ο Παγκρήτιου τουρνουά τένις βετεράνων

thumb_veteranoi-2011Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Παγκρήτιο τουρνουά τένις βετεράνων, που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου από 28-30 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του στο ΔΑΚ Γάλλου.

Στο τουρνουά αυτό έλαβαν μέρος οι καλύτεροι βετεράνοι τενίστες από όλη την Κρήτη και υπήρξε ρεκόρ συμμετοχών φθάνοντας τους 77 αθλητές και αθλήτριες.

Το Ρέθυμνο εκπροσώπησαν 17 βετεράνοι αθλητές (9 στην κατηγορία ανδρών 35+ και 8 στην κατηγορία ανδρών 45+) και 2 αθλήτριες, που έκαναν αρκετά αισθητή την παρουσία τους στο τουρνουά.

Οι αγώνες παρουσίασαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, με τους βετεράνους τενίστες να αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά, πως το τένις είναι ένα άθλημα που μπορεί να παίζεται και σε μεγάλες ηλικίες.

Οι θεατές είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν υπέροχο θέαμα και συγκλονιστικά παιχνίδια, που πολλά από αυτά κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, με αποκορύφωμα τον τελικό στην κατηγορία των ανδρών 35+ μεταξύ Βασίλα και Μπόγρη.

Όσον αφορά τους Ρεθεμνιώτες βετεράνους την μεγαλύτερη επιτυχία είχε ο Σταύρος Λαγουδάκης, που κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία ανδρών 45+, χάνοντας στον ημιτελικό από τον Ιεραπετρίτη Μουτσάκη νούμερο ένα του τουρνουά.

Εξαιρετική υπήρξε και η παρουσία του Σταύρου Γαλερού, που έφθασε μέχρι τους οκτώ στην κατηγορία ανδρών 35+ και αποκλείσθηκε στα προημιτελικά από τον Ηρακλειώτη Φανουράκη νούμερο τέσσερα του τουρνουά.

Αξίζει να σημειωθεί και η δεύτερη θέση, που κατέλαβε η Γερμανίδα Μόνικα Όττεν συμμετέχοντας με τους Ρεθεμνιώτες βετεράνους, που ηττήθηκε στον τελικό των γυναικών 30+ από την Ιεραπετρίτισσα Ασπραδάκη νούμερο τρία  του τουρνουά.

Τα αποτελέσματα στις τρις κατηγορίες ήταν τα εξής:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 35+:
Βασίλας (Ηράκλειο) – Μπόγρης (Ηράκλειο)   6/2  7/5

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 45+:
Λαμπρινάκης (Χανιά) – Μουτσάκης (Ιεράπετρα)   4/6  7/6 10-5 (τάι μπρέικ)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 30+:
Ασπραδάκη (Ιεράπετρα) – Οττεν (Ρέθυμνο)   6/3  6/3

Ο Όμιλος αντισφαίρισης Ρεθύμνου συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους βετεράνους τενίστες και τενίστριες που συμμετείχαν στο τουρνουά και τους θεατές που τίμησαν με την παρουσία τους τους αγώνες.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, για την συνεχή παρουσία τους στους αγώνες σε όλη την διάρκεια του τουρνουά.

 

Κρατήσεις Γηπέδων

Banner

Contact Information

Ο.Α.Ρ
Δ.Α.Κ. Γάλλου, Ρέθυμνο
E-mail: info@oar.gr
Τηλ: (28310) 53070

Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά 16:00 – 22:30

Χορηγοί Future $10.000

efoa_logo_90px

 

itf

 

dimos-90px_copy

 

christos-logo-en

 

gallou-logo3