Αυλαία στα "Διπλά Ανδρών"

thumb_men-double-21042011Την Τετάρτη 13 Απριλίου με την διεξαγωγή του τελικού έπεσε η αυλαία στο τουρνουά τένις του διπλού ανδρών «Χειμώνας 2011», που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου. Το τουρνουά αυτό κράτησε τους φίλους του τένις σε αγωνιστικούς ρυθμούς ολόκληρη τη διάρκεια του χειμώνα. Τα 14 ζευγάρια που πήραν μέρος, πρόσφεραν μεγάλες συγκινήσεις, εκπλήξεις, αλλά και ανατροπές στους θεατές που το παρακολούθησαν.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το τουρνουά ήταν διπλού αποκλεισμού (αποχώρηση στις 2 ήττες και νέα κλήρωση μετά από κάθε γύρο), ώστε οι παίκτες να παίξουν αρκετά παιχνίδια. Στα ημιτελικά οι αγώνες ήταν νοκ-άουτ.

Τα ζευγάρια που έφτασαν εκεί και τα αποτελέσματα ήταν: Λαγουδάκης / Τριποδιανάκης – Τσαγλιώτης / Δρανδάκης 6/0 5/7 1/0 medical και Μαραγκουδάκης / Ριζάκης – Περπυράκης / Μαρκογιαννάκης 6/3 6/2. Αξίζει εδώ να αναφέρουμε την ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά με τους «μικρούς» Περπυράκη – Μαρκογιαννάκη να φτάνουν στους ημιτελικούς.

Στον τελικό οι Μαραγκουδάκης – Ριζάκης επικράτησαν των Λαγουδάκη – Τριποδιανάκη με σκορ 6/4 4/6 6/4 μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι, με τη νίκη να φλερτάρει και με τα δύο ζευγάρια και τις ανατροπές να καθηλώνουν τους θεατές.

Και όπως συνηθίζεται στα τουρνουά του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου, μετά τον τελικό ακολούθησε μπάρμπεκιου, με τα πειράγματα και τα σχόλια για τους συμμετέχοντες να κυριαρχούν.

 

Κρατήσεις Γηπέδων

Banner

Contact Information

Ο.Α.Ρ
Δ.Α.Κ. Γάλλου, Ρέθυμνο
E-mail: info@oar.gr
Τηλ: (28310) 53070

Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά 16:00 – 22:30

Χορηγοί Future $10.000

efoa_logo_90px

 

itf

 

dimos-90px_copy

 

christos-logo-en

 

gallou-logo3