Ριζάκεια 2010

P1081121Ξεκίνησαν τις τελευταίες μέρες του 2010 και ολοκληρώθηκαν τις πρώτες μέρες του 2011. Τα Ριζάκεια του 2010. Ένα από τα παλαιότερα και τα σημαντικότερα τουρνουά τένις που διοργανώνονται στο Ρέθυμνο και τις τελευταίες δύο χρονιές από τον Ο.Α.Ρ. στις εγκαταστάσεις του στου Γάλλου.

Το τουρνουά αυτό γίνεται για να τιμηθεί μια από τις σημαντικότερες μορφές του ρεθεμνιώτικου τένις. Ο Κώστας ο Ριζάκης. Ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος που με την παρουσία στους χώρους που δραστηριοποιείται τενιστικά προσφέρει απλόχερα όλα τα πλούσια προτερήματα του χαρακτήρα του που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη. Και τον ευχαριστούμε πολύ.

Αγωνιστικά...Τα παιχνίδια παρουσίασαν και αυτήν την χρονιά μεγάλο ενδιαφέρον.Πήραν μέρος όλοι οι αθλητές που ασχολούνται είτε αγωνιστικά είτε για την διασκέδαση τους.Ο τελικός έγινε το Σάββατο 8 του Γενάρη στις 4 το απόγευμα.Έγινε καλό παιχνίδι ανάμεσα στους δύο φιναλίστ.Κέρδισε ο Νίκος Αλεξανδρινός τον Νίκο Μαραγκουδάκη με 2-0 σετ(6-0,6-0).Στα ημιτελικά είχαν κερδίσει τον Παναγιώτη Κοτσώνα και τον Χρυσόστομο Καβούνη αντίστοιχα.

Μετά την ολοκλήρωση του τελικού έγιναν οι απονομές και ανάμεσα σε πειράγματα και γέλια δόθηκε το ραντεβού για τα επόμενα – Ριζάκεια- κοντά στο τέλος του χρόνου.

 

Κρατήσεις Γηπέδων

Banner

Contact Information

Ο.Α.Ρ
Δ.Α.Κ. Γάλλου, Ρέθυμνο
E-mail: info@oar.gr
Τηλ: (28310) 53070

Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά 16:00 – 22:30

Χορηγοί Future $10.000

efoa_logo_90px

 

itf

 

dimos-90px_copy

 

christos-logo-en

 

gallou-logo3