Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου!
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου δημιουργήθηκε το 1986 από μία μικρή παρέα Ρεθεμνιωτών και οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γάλλου από το 1997.

Read more...
Τελευταιεσ Ενημερωσεισ

Διακρίσεις και πάλι για τον Ο.Α. Ρεθύμνου

Διακρίσεις και πάλι για τον Ο.Α. Ρεθύμνου

 Με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή ολοκληρώθηκε το 4ο κατά σειρά Παγκρήτιο Πρωτάθλημα τένις 2019 επιπέδου Ε3 , το οποίο διεξήχθη σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση περιλάμβανε τις κατηγορίες Αγόρια- Κορίτσια κάτω των 14 ετών και έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του ΟΑ Σητείας , το Σάββατο 29 και την Κυρια...

Οι Εγγραφές Ξεκίνησαν!!!

Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν ξεκίνησαν, δηλώστε συμμετοχή για το παιδί σας ή για εσάς στα νέα μας τμήματα! Καλέστε καθημερινά την γραμματεία μας 17.30 με 21.00 και κλείστε θέση!

τηλ. 2831053070

Τουρνουά Beach Tennis

Για άλλη μια χρονιά, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου στα πλαίσια των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων του διοργανώνει open τουρνουά beach tennis , το 3ο κατά σειρά!

Το τουρνουά βρίσκεται υπό την αιγίδα του δήμου Ρεθύμνης και θα διεξαχθεί στις 27-28 Ιουλίου στην παραλία του baja bea...

Καλοκαιρινή Γιορτή Τένις

Καλοκαιρινή Γιορτή Τένις

Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, την Πέμπτη 13 Ιουνίου , ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου διοργάνωσε την καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή τένις , στις εγκαταστάσεις του στο ΔΑΚ Γάλλου .

Σύνθεση Νέου Δ.Σ. της Ζ' Ένωσης

Σύνθεση Νέου Δ.Σ. της Ζ' Ένωσης

Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 στα γραφεία της Ζ΄ Ένωσης οδός Δουκός Μποφώρ 1 έγιναν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

2η Θέση για Καλογριδάκη, 3η Θέση για Κοτσαμπασάκη

2η Θέση για Καλογριδάκη, 3η Θέση για Κοτσαμπασάκη

Σε ευχάριστο κλίμα και με συναρπαστικά παιχνίδια διεξήχθη το Σάββατο 1 Ιουνίου η καθιερωμένη γιορτή τένις ''10 με τόνο'' για παιδιά πράσινου, πορτοκαλί και κόκκινου επιπέδου έως 10 ετών. Η γιορτή έλαβε μέρος στο Ηράκλειο ΟΑΑ για το κόκκινο και πορτοκαλί γήπεδο και στο ACE Tennis...

3ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Τένις Ε1

3ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Τένις Ε1

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Τένις Επιπέδου Ε1 , το οποίο διήρκεσε από την Παρασκευή 17 Μαΐου έως και την Δευτέρα 20 Μαΐου . Το Πρωτάθλημα έλαβε χώρα σε τρεις τοποθεσίες ανάλογα με την κατηγορία: Στο Ηράκλειο ΟΑΑ για τις κατηγορίες Αγόρια – Κορίτ...

Παρουσίαση Ρακετών Dunlop και Yonex

Παρουσίαση Ρακετών Dunlop και Yonex

Η εταιρεία House of Tennis , την Τετάρτη 22 Μαΐου και ώρα 19:30 , θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου , προκειμένου να μας παρουσιάσει τα νέα μοντέλα των εταιρειών Dunlop και Yonex , τα οποία μπορείτε και να δοκιμάσετε.

Σας περιμένουμε!!!

 

Κρατήσεις Γηπέδων

Banner

Contact Information

Ο.Α.Ρ
Δ.Α.Κ. Γάλλου, Ρέθυμνο
E-mail: info@oar.gr
Τηλ: (28310) 53070

Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά 16:00 – 22:30

Χορηγοί Future $10.000

efoa_logo_90px

 

itf

 

dimos-90px_copy

 

christos-logo-en

 

gallou-logo3