Εγγραφές στον Όμιλο Αντισφαίρισης Ρεθύμνου

efhmerida                                  ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΕΝΙΣ


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ότι η Ακαδημία Τένις ξεκίνησε για τη σεζόν 2016-2017.Πληροφορίες και Εγγραφές καθημερινά στη γραμματεία στο ΔΑΚ ΓΑΛΛΟΥ και στα τηλέφωνα 28310 53070 (17:00-21:00) και 6932787524.

Γιατί tennis;

Η αντισφαίριση είναι άθλημα για μικρούς και για μεγάλους χωρίς περιορισμό στην ηλικία. Προσφέρει έντονη άσκηση για υγεία, ευεξία και μεγάλες συγκινήσεις σε κάθε αναμέτρηση. Μέθοδος εκμάθησης: Ο Όμιλος εφαρμόζει τα πλέον σύγχρονα προγράμματα εκμάθησης PLAY & STAY και tennis 10s της International Tennis Federation για ηλικίες 5 έως 105 ετών.

Mini tennis:

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-10 ετών, με σκοπό να έχουν μια πρώτη επαφή με το άθλημα. Παίζεται σε μικρότερο γήπεδο, σε πιο κοντό φιλέ από το κανονικό, με μικρότερες ρακέτες και πιο ελαφριές μπάλες.

Ώρες προπόνησης:

Για τα παιδιά που μόλις ξεκινούν δύο ώρες την εβδομάδα είναι αρκετές. Για το προαγωνιστικό και αγωνιστικό τμήμα, οι υποχρεώσεις είναι μεγαλύτερες.

Πού θα βρω εξοπλισμό;

Στα πρώτα στάδια της εκμάθησης, παρέχει ο Όμιλος τον εξοπλισμό, αλλά στη συνέχεια ο κάθε αθλητής μπορεί να προμηθευτεί τον δικό του εξοπλισμό με την καθοδήγηση του προπονητή του. Εγκαταστάσεις Ομίλου:

● 4 γήπεδα με πλαστικό τάπητα (green set) και φωτισμό και 2 γήπεδα mini tennis

● Κλειστή αίθουσα προπονήσεων

● Αποδυτήρια (ανδρών – γυναικών)

● Κυλικείο

● Τοίχο προπόνησης

● Γραμματεία

● Αίθουσα ψυχαγωγίας παιδιών

● Parking

Ο Ο.Α.ΡΕΘΥΜΝΟΥ ιδρύθηκε το 1986 και από το 1997 εγκαταστάθηκε στο ΔΑΚ ΓΑΛΛΟΥ. Επίσης, λειτουργούν τμήματα εκμάθησης, κάθε Σάββατο πρωί στην αυλή του 2ου Δημοτικού σχολείου ( απέναντι από το Δημαρχείο) και σε κλειστή αίθουσα, όταν βρέχει. Ο Όμιλος επιμορφώνει συνέχεια τους προπονητές του, ακολουθώντας τα επίσημα προγράμματα εκμάθησης ITF ( International Tennis Federation ).

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί street tennis στην παραλία απέναντι από το Λύκειο Ελληνίδων. Επίσης, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00π.μ. θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γιορτή Τένις για όσα παιδιά θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο άθλημα.

 

Κρατήσεις Γηπέδων

Διαφήμιση

Επικοινωνία

Ο.Α.Ρ
Δ.Α.Κ. Γάλλου, Ρέθυμνο
E-mail: info@oar.gr
Τηλ: (28310) 53070

Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά 16:00 – 22:30

Χορηγοί Future $10.000

efoa_logo_90px

 

itf

 

dimos-90px_copy

 

gallou-logo3